Jezzy Lane

Direktlänk till inlägg 27 juli 2013

Örebro dag 3

Av Jezzy Lane - 27 juli 2013 01:00

Idag hade vi också ställt klockan tidigt, men det var liiite svårare att vakna denna morgon, så nu kom vi inte upp förrän närmare 8. Inatt har det åskat och dundrat som bara den, kändes som det var precis ovanpå oss, och det höll på ungefär mellan 4 och 8-9 i morse. Jag tror det slog i i närheten vid flertal gånger, för som sagt, det lät som det slog i huset. Sen regna det en del på morgonen, men det avtog snabbt. 

I alla fall denna morgon blev samma rutin som dagen innan, satte igång mammas kaffemaskin och hann få i mig 3 dubbelkoppar  innan det var dags för shopping på stan. Självklart fick vi även i oss frukost denna morgon   .

På stan såg vi en del av Open Art som finns uppställt överallt (separat inlägg om detta kommer).

Nevill bytte en t-shirt han köpte på marieberg, vi shoppade lite på new yorker, sen blev det lite leksaksaffärer och inköp av en soft air gun, som James ska få testa lite.


Efter ett par timmar på stan så drog vi till lägenheten och fixa lite mackor och dricka, sen drog vi vidare till Lek & Buslandet för lek och bus   

   

Där hade vi riktigt roligt, vi gick först ett varv allihopa tillsammans, för att se allt som fanns och testa på lite vad Caroline nu klarar och inte klarar, och hon klarade en hel del.

             

Och vi fick träffa Affe-apan, men ingen våga gå fram till honom förutom Emilia som fick en riktigt mysig kram

   

Sen var det dags för en avsvalkande slush

 

Efter detta så fick de stora ungarna springa ganska fritt bara de höll lite koll på varandra, medans vi gjorde saker med Caroline.

     

Och innan vi drog hem så fick självklart barnen fixa lite nallar/bollar i maskinerna. Bollmaskinen var trasig, men de fick köpa varsin boll därifrån för 30 kr.

 

Och så lite slush som avslut och godis till kvällen.

   

Efter Lek & Buslandet åkte vi direkt till sommarstugan. Vi hade tänkt och åka till Askersund, men klockan hade redan blivit en del, så vi tyckte det skulle bli för stressigt.


När vi kom till sommarstugan så testade Nevill och James att skjuta lite Soft Air Gun, men den funkade inte. Eller snarare den funkade bara ibland, jättetråkigt, så imorgon blir det att lämna tillbaka den.

Under tiden gick Lia och plockade blåbär med sin bärplockare (som vi hade köpt dagen innan).


Sen var det dags för middag och idag blev det grillade hamburgare, riktigt smarrigt.

Caroline var lika mycket svans efter Gunnar idag som de andra dagarna. Det var "Gunnar, gunnar, gunnar" heeeela tiden. Man såg att han var ganska slut efter ett tag   

Vi kom iväg tidigare den här kvällen, men inte så tidigt som vi tänkt. Är ju så mysigt hos mamma i sommarstugan   

Men vi var i alla fall "hemma" i lägenheten vid 9-tiden.

Ungarna fick bubbelbada och basta.

 

Men det blev bara en snabb bastu, för efter bara en liten stund så skulle James kolla ut genom dörren vad vi gjorde och brände sig på armen på bastuaggregatet. Nevill var supersnabb och duscha av armen med svalt/ljummet vatten länge, och sen när han klev upp satt han med en kylklabb mot en riktigt lång stund.

Ingen av de andra barnen ville då basta längre och Emilia och James bara duschade, medans Caroline ville bubbla en liten stund till, vilket hon fick.

Vi satte sedan på en film till de och sen bubblade och bastade bara jag och Nevill, och drack öl/smirnoff (ni kan ju gissa vem som drack vad   ). Det var riktigt mysigt och få en liten stund för oss själva   (även om barnen kom in lite grann i alla fall). När vi var klara så hade Caroline somnat i soffan och jag bar in henne i sängen, och strax efter började vi titta på I-robot i 3D på mammas och Gunnars ny 3D tv, och smaska på godis och chips. Var riktigt häftigt och se, men jag blev ganska fort yr, så vi ändra tillbaka till 2D/3D, men även det var häftigt. Lia somnade till ganska fort i soffan, och förflyttade sig sen till sängen så länge. Vi fick även stänga till fönstret då det lät så mycket från "Frimis" (krogen som ligger precis nedanför). Det märks att det är fredag och varmt om man säger som så   

Men inte långt efter så somnade även jag och James till i soffan. Nevill satt och berättade hela tiden vad som hände för James, då han inte förstår engelska, och helt plötsligt märkte han att han satt och berätta enbart för sig själv   .

Han väckte oss och vi har nu alla gått och lagt oss, Emilia och James i soffan och vi resten i sängen.


Så nu är det natti natt för oss alla   

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jezzy Lane - 20 april 2014 18:49

Idag har verkligen varit en helt fantastisk dag. Började med träning i morse för att sen dra hem och ta det lite lugnt. Vid lunchtid åkte vi hem till underbara Anders och Johanna och barnen. vi var ute i bara t-shirt/linne i solen och det känd...

Av Jezzy Lane - 20 april 2014 09:31

Trots påsk så kan man ju inte hoppa över träningen. Det känns lixom som ännu viktigare då ;)) Och för att hinna med allt hade jag planer på att vara på gymmet vid halv sju. Men just denna morgon bestämde sig alla barnen för att sova längre (dvs äv...

Av Jezzy Lane - 18 april 2014 13:23

Trots långfredag var det gymmet som gällde idag (blev ju inget igår då Nevill fyllde år). Och jag var inte ensam med samma tanke ;) Blev ingen direkt kondition idag heller, då förkylningen håller i sig, men desto mer styrka ;) Kondition: 5 min...

Av Jezzy Lane - 17 april 2014 16:58


Idag är ingen vanlig dag, för idag är Nevills 35 årsdag. Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!!! ...

Av Jezzy Lane - 15 april 2014 20:12

Idag var det äntligen dags. Var så less på att försöka vänta ut denna envisa förkylning, som vägrar ge med sig helt, så drog till gymmet ändå. Dock körde jag lugnt på Cardio och körde bara 5 min på springbandet. Styrka Low back vikt 35 kg 15x3...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards